Over mij

Zo jong als ik was en ik me kan herinneren, was er klassieke muziek bij ons thuis. Mijn ouders waren beiden muzikaal dus het was in de opvoeding vanzelfsprekend dat ik op muziekles ging. Eerst blokfluit en daarna dwarsfluit, maar mijn voorkeur ging uiteindelijk het meest uit naar de piano.

 

Ik ging naar het conservatorium in Utrecht en startte mijn opleiding hoofdvak klassiek piano bij Robert Groslot maar ging halverwege verder studeren bij Herman Uhlhorn en studeerde af in 1993. Daarna heb ik twee jaar opleiding gevolgd in liedbegeleiding bij Thom Bollen en Rudolf Jansen.

 

De jaren daarna deed ik veel ervaring op in lied- en koorbegeleiding en trad regelmatig op. Daarnaast startte ik officieel mijn eigen lespraktijk in 1996 en geef sindsdien thuis les en in IJsselstein waar ik deel uit maak van het collectief Fulco Muziekonderwijs. Sinds 2010 heb ik ook een vaste baan op de Muziekschool De Bilt-Zeist, sinds 2022 onderdeel van het Kunstenhuis Idea: een bruisend centrum waar naast muziek ook veel gebeurt op het gebied van beeldende kunst, theater, dans, taal en persoonlijke ontwikkeling.

 

In de toekomst hoop ik nog veel bezig te kunnen zijn met deze prachtige kunstvorm die mensen verbindt, verblijdt en uiteindelijk gewoon.......gelukkig maakt!